Digitális támogatás és karbantartás.

Karban-, és biztonságban tartom a weboldalad és intézem az aprólékos technikai feladatokat, amelyek elengedhetetlenek a vállalkozásod fejlődéséhez.

Hogyan tudlak segíteni a sikerben?

A digitális támogatás alapjai

A rendszeres havi karbantartás gondoskodik arról, hogy ne kelljen aggódnod a weboldalad teljesítménye és biztonsága miatt. A lassú weboldalak rontják a felhasználó élményt és emellett a Google sem szereti, így hatással van az oldalad megítélésére, ami rosszabb helyezést eredményezhet a keresőben. Legvégső esetben pedig akár súlyos hibák következhetnek be, ami járhat az oldalad teljes leállásával is. Ilyen esetben azontúl, hogy sokkal nehezebb és drágább helyrehozni a kialakult hibát, akár bevételtől is eshetsz el a leállás alatt.

Kezdő és már működő vállalkozások esetén is gyakori probléma szokott lenni, hogy eltűnt az oldal fejlesztője és nincs kihez fordulni segítségért. Sokszor lenne szükség változtatásokra egy új rendszer bevezetésére vagy csak egyszerűen tanácsra lenne szükség a következő lépés megtervezéséhez. Erre szeretnék megoldást nyújtani, hogy a tapasztalataimat és tudásomat felhasználva támogatom a vállalkozásod fejlődését. Legyen szó kisebb módosításokról, tartalom feltöltésről vagy szakmai tanácsokról, biztosíthatlak nem hagylak magadra.

Miben tudlak támogatni?

Weboldal karbantartás

Naprakészen tartom a weboldalad vagy webshopod és biztosítom, hogy gyors és biztonságos legyen.

Céges levelezés

Segítek a profi céges levelezés kialakításában Google Workspace vagy Microsoft 365 segítségével.

Jogi megfelelés

Segítek az oldalad jogi megfelelésének kialakításában és elvégzek minden technikai beállítást.

Számlázás

Segítek az automatikus számlázás és online fizetés kialakításában (pl: Billingo, Szamlazz.hu, Stripe, Barion stb.).

Marketing eszközök

Összekapcsolom a weboldalad a Facebook, Google rendszereivel és elvégzem a szükséges beállításokat.

Szakmai tanácsadás

Tapasztalataimat és tudásomat felhasználva támogatlak és tanácsokkal látlak el, hogy a következő szintre lépj a vállalkozásoddal.

Beszéljünk róla!😉

Tudom nehéz eldönteni a rengeteg lehetőség és eszköz közül, hogy mire is van szüksége a vállalkozásodnak. Minden projekt más és más, hiszen különböző nehézségekkel néznek szembe a vállalkozások. Lehet már előrébb jársz és van némi tapasztalatod, de az is lehet, hogy egyáltalán nem tudod honnan indulj. Kérj visszahívást olyan időpontra, amikor Neked jó és mondd el miben segíthetek.

Tedd meg az első lépést , beszéljünk róla!

Ahhoz, hogy hatékony segítséget tudjak nyújtani fontos, hogy én is minél jobban megismerjem a vállalkozásod és hogy mire van szükséged.

Karbantartási ajánlatok

A karbantartási csomagot nem minden esetben tudom a feltüntetett áron vállalni, a nagyobb látogatottságú oldalaknál, webáruházaknál, komplexebb rendszereknél egyedi árajánlatot adok. Az alap karbantartáson túl van lehetőség extra szolgáltatásokat beépíteni a havi díjazásba, amelyre minden esetben egyedi árajánlatot adok.

15.000 Ft/hó

Alap csomag

*karbantartást követő 3 napon belül szükséges jelezni
**30 percet meghaladó munkánál  az ügyfelet előre értesítem

20.000 Ft/hó

Vállalkozói csomag

*karbantartást követő 3 napon belül szükséges jelezni
**30 percet meghaladó munkánál  az ügyfelet előre értesítem

25.000 Ft/hó

Értékesítési csomag

*karbantartást követő 3 napon belül szükséges jelezni
**30 percet meghaladó munkánál  az ügyfelet előre értesítem

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyire könnyű a kommunikáció?

A megkeresésekre maximum 2 munkanapon belül válaszolok, de a közös munka során VIP ügyfélként elérsz telefonon, Messengeren vagy egyéb kommunikációs appokon is.

Hogyan dolgozom: óradíj, havidíj, projektdíj?

Ez nagyban függ a munka típusától, weboldal készítésnél jellemzően projekt alapú a díjazás, míg más esetekben a havi- vagy óradíjas elszámolás a célszerű.

Fogom tudni magam szerkeszteni a tartalmat?

A CMS rendszerek nagy előnye, hogy rendelkeznek szerkesztői felülettel. Ennek köszönhetően bárki könnyedén megtanulhatja hogyan módosíthat a tartalmán, készíthet el új bejegyzéseket és tölthet fel képeket a weboldalára.

Milyen extra költségekkel kell számolnod?

Szükség lesz egy tárhelyre (itt lesz fizikailag a honlap tartalma), illetve egy domain címre (ez a honlap neve .hu, .com vagy más végződéssel).

Miért a WordPress?

Az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Rengeteg fejlesztő dolgozik azon, hogy kódolás nélkül számos funkciót kombinálhassunk, ami szuper rugalmassá teszi az egészet.

Mi a helyzet az egyedi fejlesztéssel?

Bár a WordPress egy nagyszerű eszköz és az esetek nagy részében tökéletesen helytáll, de nem mindenre és nem minden esetben a legjobb választás. Ezért együtt dolgozom egy kisebb fejlesztő csapattal, hogy tényleg azt kapd, ami a legjobb Neked és a vállalkozásodnak.

Kérdésed van?

Visszahívlak amikor neked alkalmas!

Visszahivás

Ne hagyd itt az ajándék munkafüzet!

Ellenőrizd a weboldalad öt kategóriát érintve:

Ajándék munkafüzet popup