A digitális jelenléted elengedhetetlen része.

WordPress alapú weboldalakat készítek, legyen szó vállalkozói oldalról, webshopról vagy online kurzusok értékesítéséről!

Digitális jelenléted alapja a fejlődés és inováció.

Mitől lesz szuper a weboldalad?

Nézzük át a szükséges alap tulajdonságokat!

A weboldalakat gondosan kell megtervezni és felépíteni, ezért figyelembe kell venni a felhasználók igényeit, így nagyon fontos, hogy telefonon is könnyen kezelhető és átlátható weboldal legyen a végeredmény. Emellet nagy figyelmet kell fordítanunk az oldal sebességére. Fontos, hogy elvégezzük a szükséges beállításokat, legyen szó a tárhely oldali beállításokról vagy a képek és a videók optimalizálásáról.

A mai világban bármire van szüksége az embernek, csak indít egy keresést, végigböngészi a találati listát és választ. Fontos, hogy átlátható és modern megjelenése legyen a weboldalunknak, mert az első benyomás nagyban befolyásolja a későbbi döntést. Ha az első élménye az érdeklődőnek negatív, könnyen hozza párhuzamba a vállalkozás és a weboldal minőségét. Ezzel lehetőséget teremtünk, hogy a konkurenciánk megnyerje magának.

Minden esetben meg kell határozni a célt, hiszen egy egyszerű bemutatkozó weboldaltól indulva komplex marketing rendszerekig számos funkcióra lehet szükségünk az építkezés során. Beleértve a hatékonyságnövelést vagy az értékesítést (pl: bankkártyás fizetés, időpontfoglaló rendszerek, számlázási automatizmusok).

Milyen funkciókra lehet szükség?

Kapcsolati űrlap

Kulcsfontosságú a vállalkozás kommunikációja szempontjából. Ha egyszerű felvenni veled a kapcsolatot és gyorsan reagálsz a feltett kérdésekre, azzal növelni fogod az ügyfél elégedettséget.

Több kérdéses űrlap

Számos esetben használhatunk több kérdéses űrlapokat, ilyenek lehetnek az igényfelmérő kérdőívek, ügyfél elégedettségi űrlapok vagy egyszerű kérdőívek, melyek segítenek a fejlődésben.

Időpontfoglalás

Az egyszerű időpontfoglaló rendszerektől egészen a jegy és hely értékesítésig több területen is alkalmazható. Növeli a vállalkozás hatékonyságát és az ügyfél elégedettséget is támogatja.

Chat funkció

Egy modern sokoldalú eszközről beszélünk számos felhasználási móddal. Lehet egy egyszerű kommunikációs csatorna vagy ügyfélszolgálatot segítő előreprogramozott chatbot is.

Google térkép

Egy online vállalkozás esetében nem elvárás a térkép megjelenítése az oldalon, viszont a fizikai vállalkozásoknál elengedhetetlen, hiszen segíti a gyors és könnyű útvonaltervezést az érdeklődők részére.

Visszajelzések

A visszajelzések gyűjtése és megjelenítése az oldalon hasznos és fontos része lehet a marketingednek. Számos lehetőség közül válogathatunk és akár teljesen automatizálható is a folyamat.

Online fizetés

Az online fizetés esetében nem egy önálló funkcióról beszélünk, hiszen minden esetben egy már meglévő funkcióhoz kapcsolva növelhetjük a hatékonyságot és az ügyfélélményt (pl: jegyértékesítés).

Webáruház

Webáruház esetében komplett értékesítési rendszerről beszélhetünk és nem egy részfunkcióról. Több eszköz összehangolása teremti meg a megfelelő technikai hátteret a vállalkozás számára.

Online oktatás

A sikeres online kurzus készítésének különböző szakaszai vannak. A stabil alapok megteremtéséhez fontos a megfelelő technikai háttér biztosítása az online fizetéstől kezdve a tagságkezelésen át.

Határozzuk meg a célt!

Ahhoz, hogy az oldalad elérje a kívánt hatást a pontos és jól átgondolt tervezés elengedhetetlen, épp ezért most, hogy az alapokat átvettük és már van egy elképzelésed menjünk is tovább! Ez az a pont, ahol érdemes kitölteni az igényfelmérő kérdőívem, hogy én is megismerjem a vállalkozásod és hogy mire van szükséged. Ezt követően egy online vagy személyes konzultáció alkalmával meghatározzuk a lehetséges megoldásokat az igényeknek megfelelően. Ez jellemzően egy hosszabb beszélgetés, ami által pontosabb képet kaphatok a céljaid illetően.

Tedd meg az első lépést és töltsd ki a kérdőívet!

Ahhoz, hogy hatékony segítséget tudjak nyújtani fontos, hogy én is minél jobban megismerjem a vállalkozásod és hogy mire van szükséged. Ezért a kérdőív kitöltése után egy online vagy egy személyes konzultáció alkalmával meghatározzuk a lehetséges megoldásokat az igényeknek megfelelően.

Mire számíthatsz a piszkos anyagiakat illetően? 😉

Tudom, hogy végső soron mindenkit az érdekel mennyibe is fog kerülni az elképzelése. Az ár meghatározása ettől sokkal bonyolultabb folyamat, épp ezért nem lehet előre meghatározni egy egységes összeget. Rengeteg a befolyásoló tényező, hiszen minden weboldal más és más, sokat számít mennyire komplex az oldal, milyen funkciókra van szükség, van-e egyedi fejlesztésű része és még sorolhatnám. Ha Velem dolgozol végig támogatlak, afféle digitális tanácsadóként segítek meghatározni mire is van szükséged és hogyan fejlesszük együtt a vállalkozásod.

Ajándék weboldal ellenőrző munkafüzet

Téged is érdekel mitől lesz szuper a weboldalad? Jó hírem van, azért készítettem el számodra ezt munkafüzetet, hogy Te is könnyedén ellenőrizhesd a legfontosabb szempontokat. Ha már van weboldalad biztosan hasznos lesz számodra ez az anyag, de ha még az utad elején jársz az online megjelenést illetően, akkor is érdemes letölteni, hiszen már az elején tudatosan tervezhetsz.

Ajándék munkafüzet

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyire könnyű a kommunikáció?

A megkeresésekre maximum 2 munkanapon belül válaszolok, de a közös munka során VIP ügyfélként elérsz telefonon, Messengeren vagy egyéb kommunikációs appokon is.

Hogyan dolgozom: óradíj, havidíj, projektdíj?

Ez nagyban függ a munka típusától, weboldal készítésnél jellemzően projekt alapú a díjazás, míg más esetekben a havi- vagy óradíjas elszámolás a célszerű.

Fogom tudni magam szerkeszteni a tartalmat?

A CMS rendszerek nagy előnye, hogy rendelkeznek szerkesztői felülettel. Ennek köszönhetően bárki könnyedén megtanulhatja hogyan módosíthat a tartalmán, készíthet el új bejegyzéseket és tölthet fel képeket a weboldalára.

Milyen extra költségekkel kell számolnod?

Szükség lesz egy tárhelyre (itt lesz fizikailag a honlap tartalma), illetve egy domain címre (ez a honlap neve .hu, .com vagy más végződéssel).

Miért a WordPress?

Az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Rengeteg fejlesztő dolgozik azon, hogy kódolás nélkül számos funkciót kombinálhassunk, ami szuper rugalmassá teszi az egészet.

Mi a helyzet az egyedi fejlesztéssel?

Bár a WordPress egy nagyszerű eszköz és az esetek nagy részében tökéletesen helytáll, de nem mindenre és nem minden esetben a legjobb választás. Ezért együtt dolgozom egy kisebb fejlesztő csapattal, hogy tényleg azt kapd, ami a legjobb Neked és a vállalkozásodnak.

Ne hagyd itt az ajándék munkafüzet!

Ellenőrizd a weboldalad öt kategóriát érintve:

Ajándék munkafüzet popup